F-486 Ara

Ara je největší a nejmajestátnější rod mezi papoušky. Všechny druhy se vyznačují dlouhým ocasem a také zpravidla holou kůží u zobáku a očí. Obývají zejména tropické deštné lesy na území Střední a Jižní Ameriky. Mezi nejznámější patří Ara ararauna, Ara arakanga, Ara hyacintový nebo Ara zelenokřídlý. Živí se zejména různými semeny a plody a hnízdí ve stromových dutinách.

Ara
  • Stát:
    Česká republika
  • Série:
    13 – Fauna (CZ)
  • Číslo v sérii:
    8
  • Technická specifikace:
    laminovaná samolepka, 4 výseky, rozdělená do 5 polí, rozměr 5 x 13 cm
Cena:
15 Kč
Ara
Prodejní místa